• SANTIAGO DE COMPOSTELA CAPITAL ESPAÑOLA DA ECONOMÍA SOCIAL
  • UNINOVA
  • BIO POLO SIONLLA
  • AXENDA URBANA 2030 SANTIAGO DE COMPOSTELA

Ábrese o prazo para as "Cativadas de verán" dos Centros Socioculturais de Santiago

As actividades desenvolveránse en doce centros socioculturais, entre urbanos e rurais do 3 ao 14 de xullo (primeira quenda) e do 17 ao 31 de xullo (segunda quenda), para facilitar a conciliación ás familias compostelás.

Como noutras edicións, o programa de actividades terá un carácter educativo, lúdico e convivencial. Monitores especializados animarán as mañás dos participantes con actividades plásticas, expresión artística, teatro e expresión corporal, xogos populares, xogos de pistas, obradoiros, deporte...

CLAVES DA COMPETITIVIDADE NA RESTAURACIÓN

Os restaurantes deben ofrecer felicidade aos seus clientes, pero tamén ás persoas empregadas e propietarias, que deben formar un equipo humano feliz e motivado. Só un equipo feliz, que poida conciliar a súa vida laboral coa vida persoal, ten capacidade para facer feliz aos seus clientes e clientas. Alcanzar este obxectivo é a razón de ser de “Restaurantes Felices”.