• SANTIAGO DE COMPOSTELA CAPITAL ESPAÑOLA DA ECONOMÍA SOCIAL
  • UNINOVA
  • BIO POLO SIONLLA
  • AXENDA URBANA 2030 SANTIAGO DE COMPOSTELA

Cociñando procesos

Información práctica:

Data: 19 de abril de 2018
Lugar: Praza de Abastos - Aula de Formación e Cociña (xunto á consigna do Mercado de Abastos en Rúa Ameás S/N - Santiago de Compostela), utilizar a entrada da Igrexa de San Fiz.
Horario: de 9.00 h a 16.30 h
Teléfono de información: 981 536 434

Email de información: noroeste@apd.es

Presentamos unha acción formativa lúdica e innovadora enfocada a que os responsables de procesos das organizacións entendan a necesidade de mellorar os mesmos dunha forma continua, así como descubrir a interacción natural entre eles e como nos inúe na nosa motivación e traballo diario. Para iso tomaremos como base a cociña, que nos servirá como exemplo e experiencia práctica do que sucede no noso día a día. Logrando con iso extraer as conclusións necesarias para a correcta xestión dos procesos na nosa organización.

PROGRAMA:

9.00 h Presentación e introducción
9.15 h Práctica inicial de cociña
10.30 h Conclusións práctica anterior e breve parte teórica
11.15 h Pausa café
11.45 h Practica de mellora de procesos (ferramenta Lean) 
13.30 h Practica de cociña final
15.00 h Comida
16.00 h Conclusións
16.30 h Peche 
 

Data inicio do prazo de inscrición
Data fin do prazo de Inscrición
Dirixido

Dirección e mandos intermedios que executan labores de responsables de procesos nas organizacións