Calidade na industria alimentaria
O seu obxectivo fundamental é a formación de persoas que dominen as principais ferramentas de calidade no sector agroalimentario, para que podan transmitilo ás súas empresas, así como o desenrolo de proxectos que podan mellorar a competitividade e a continua evolución das empresas para as que traballen.
Dirixidos preferentemente á: persoas emprendedoras; responsables de empresas xa asentadas no municipio, comerciantes e persoal das empresas e comercio localizadas en Santiago de Compostela.
En caso de dispoñibilidade de prazas admitiranse persoas desempregadas
En caso de dispoñibilidade de prazas admitiranse persoas desempregadas
Descrición
Tema 1. Certificación de producto. Requisitos de trazabilidade e seguridade alimentaria.
Tema 2. Introducción á ISO 9001
Tema 3. A ISO 22000
Tema 4. Outras normas de calidade na industria alimentaria: IFS e BRC
Localización
Data inicio
Data fin
Horario
De luns a xoves de 19:30 a 22:00 horas
Donde
CERSIA Empresa, Rúa do Alcalde Raimundo López Pol, S/n CP15703 Santiago de Compostela