• SANTIAGO DE COMPOSTELA CAPITAL ESPAÑOLA DA ECONOMÍA SOCIAL
  • UNINOVA
  • BIO POLO SIONLLA
  • AXENDA URBANA 2030 SANTIAGO DE COMPOSTELA

Webinar. Oportunidades para as empresas galegas no mercado alimentario francés

O mercado francés sitúase entre os que máis maior potencial comercial presenta dentro da Unión Europea. Co obxectivo de analizar a súa situación, canles de distribución e oportunidades para as empresas do sector alimentario galego, a Agrupación industrial Alimentaria de Galicia e a Cámara Franco-Española de Comercio e Industria organizan o 8 de xuño de 10 a 11:30 horas o  webinar “Oportunidades para as empresas galegas no mercado alimentario francés”.

Na xornada, ademais, proporcionaranse unha serie de claves sobre como debe abordarse este mercado. Tamén, presentarase a Feira  SIRHA de Lyon, que desde os seus inicios converteuse en cita ineludible do sector  horeca en Francia. Nela, a gastronomía e os produtos  gourmet cobran especial relevancia. Ademais, en paralelo, celébranse unha cantidade de concursos e conferencias, das cales resalta o “ Bocuse d’ Or” considerado como o campionato mundial de cociña.

Para iso, o 
webinar contará coa participación de  Geli  Villaescusa, consultora da Cámara Franco-Española,  Betty  Morido, directora comercial da delegación para España e Portugal da Feira  Sirha, e  Sebastien Álvarez, responsable do departamento de servizos de apoio a empresas da Cámara Franco-Española.