Webinar. Tendencias e innovación en alimentos procesados e preparados saudables
A Agrupación industrial Alimentaria de Galicia ( Clusaga) organiza o xoves 25 de marzo a partir das 9.30 horas o webinar “Tendencias e innovación en alimentos procesados e preparados saudables”.
Na xornada Pomba Couto, responsable da área de mercados de Clusaga, analizará as tendencias e innovacións globais en alimentos procesados. Pola súa banda Vanesa Rodríguez, responsable de aplicacións e desenvolvementos alimentarios de Industrias Roko, Vanesa Martínez, CEO de CARINSA, e Cristina Fernández, directora de I+D de CEAMSA, abordarán nunha mesa redonda as aplicacións de novos ingredientes alimentarios en alternativas naturais e saudables.
Ademais, no webinar presentaranse os servizos e programa de formación que se están desenvolvendo no proxecto europeo AHFES, unha iniciativa liderada por Clusaga que ten como obxectivo mellorar a competitividade e crecemento das pemes na cadea de valor da alimentación saudable e a vida diaria, contribuíndo a desenvolver un ecosistema transnacional de innovación na zona atlántica de cuádrupla hélice.
PROGRAMA.-
09.30 h Bienvenida e introducción Roberto Alonso | Gerente de Clusaga
09.35 h Tendencias e innovaciones globales en alimentos procesados Paloma Couto | Responsable del área de mercados de Clusaga
09.55 h Mesa redonda: aplicaciones de nuevos ingredientes en alternativas naturales y saludables. Productos plant-based y clean label Vanesa Rodríguez | Responsable de aplicaciones y desarrollos alimentarios de Industrias Roko Vanesa Martínez | CEO de CARINSA Cristina Fernández | Directora de I+D de CEAMSA
11.30 h Servicios de apoyo en el ámbito de la innovación en alimentos saludables. Proyecto AHFES Noelia Dosil | Responsable del área innovación de Clusaga
11.40 h Conclusiones y cierre