• SANTIAGO DE COMPOSTELA CAPITAL ESPAÑOLA DA ECONOMÍA SOCIAL
  • UNINOVA
  • BIO POLO SIONLLA
  • AXENDA URBANA 2030 SANTIAGO DE COMPOSTELA

Segunda convocatoria de ayudas económicas para proyectos de digitalización en el sector agroalimentario

O proxecto europeo  S3 FOOD, do que  Clusaga forma parte xunto a 12  partners do resto de Europa, abriu a súa segunda convocatoria de axudas económicas para proxectos de dixitalización no sector agroalimentario cun valor total de 1.317.867,50€ repartidos nos seguintes cheques ( vouchers na terminoloxía utilizada a nivel europeo) : de exploración, de validación e de aplicación.

A axuda é en forma de subvención ao 100% dos custos do proxecto cun máximo de 60.000 € por peme participante e pode solicitarse ata o 10 de marzo de 2021 ás 17 horas  CET.

Poden solicitar estas axudas calquera peme tecnolóxica e/ou agroalimentarias con sede no espazo no que opera o proxecto  S3 FOOD (España, Bélxica, Hungría, Países Baixos, Francia, Grecia, Dinamarca, Alemaña) ou calquera membro dalgún das agrupacións industriais participantes, entre os que se atopa  Clusaga.

As temáticas que poden ser financiadas con estes cheques de  S3 FOOD #centrar nestas catro áreas:

Sensores para  monitorear parámetros de control críticos en tempo real
Integración e implementación de sensores
Xestión intelixente de datos (
smart data)
Conectividade en empresas do sector alimentario e na cadea de valor alimentaria

A data de peche da segunda convocatoria de axudas económicas para proxectos de dixitalización do proxecto  S3 FOOD finaliza o 10 de marzo 2021 ás 17 horas  CET.

Os proxectos deben presentarse de forma telemática na web do proxecto e no seu correspondente cheque ( voucher), a través da seguinte ligazón:  apply- vouchers

Para obter máis información, pódese contactar con 
Clusaga no email  s3food@clusaga.org.